Tina

Jsi unavený nebo unavená po celém dni v práci, potřebuješ si odpočinout a úplně zapomenout na všechny starosti? Potřebuješ někoho, kdo si tě rád vyslechne během masáže tělo na tělo?
V tom případě jsem masérka přímo pro Tebe. Jsem mladá a komunikativní žena, která miluje dotek a dlouhé povídání o čemkoliv. Mojí největší vášní je exotic dance, poledance a samozřejmě masáže.
Ráda tě budu rozmazlovat, jak jen budeš chtít. Můžu použít jen své ruce, celé své tělo a pokud stejně jako já zbožňuješ třeba škrabkání, tak i své dlouhé drápky. Svá přání mi můžeš pošeptat třeba při společné sprše.
Moc se na Tebe těším!

Kromě smyslných masáží se také věnuji BDSM. Zálibu v BDSM jsem našla už zhruba před 8 lety a nedávno jsem dostala příležitost se dále rozvíjet a předat své zkušenosti a lásku k BDSM i nováčkům, kteří o tom teprve sní a ještě neměli příležitost a nebo nedostali ten správný impuls. Pokud jsi v tomto ‘oboru’ začátečníkem a rád/a by sis některé z praktik vyzkoušel/a, budu pro Tebe skvělou volbou pro začátečnickou BDSM lekci, na které můžeme společně prozkoumat tvé hranice a užít si nevšedního vzrušení, o kterém sníš.

Z vlastní zkušenosti vím, že není jednoduché se přesvědčit k prvnímu kroku, i když tě to tajně láká. Speciálně pro ženy je mnohem jednodušší, když ty první krůčky udělají pod vedením jiné ženy, která jim bude naslouchat a dá si záležet na tom, aby každé setkání bylo individuální a maximálně přizpůsobené tvým potřebám. Neboj se tedy objednat, nejdřív si spolu sedneme a společně se dohodneme, co by se ti líbilo, nebo co tě zajímá. Součástí lekce může být spanking, bondage (pouta, bondážní páska.. ), smyslová deprivace, svíčky, iceplay, škrábání, footfetish, oddalování orgasmu, popřípadě masáž madam a některé další praktiky podle vzájemných preferencí. Další můžeš také najít v kolonce extras.
Nemůžu se dočkat, až ti náš BDSM svět představím a probudím v tobě úplně novou vášeň a pocity, o kterých jsi zatím jen snil/a.

Tvá madam Tina.

K dispozici je v týdnu vždy pouze od 17-22h a víkendy.

MasážDohodou
Masáž zakončeníV ceně
StriptýzPříplatek
Nebyly nalezeny žádné záznamy
09.07.2023
14537
Chilli salon
Pondělí 10:00 - 22:00
Úterý 10:00 - 22:00
Středa 10:00 - 22:00
Čtvrtek 10:00 - 22:00
Pátek 10:00 - 22:00
Sobota 10:00 - 22:00
Neděle 10:00 - 22:00

Podobné inzeráty

● Online
  • Jazyky: flag_cs flag_en flag_de
Lea-Sinful Gold Studio
České Budějovice
● Online
  • Jazyky: flag_cs
Erotické masáže
Ostrava
● Online
  • Jazyky: flag_cs flag_en
Erotické masáže body to body
Plzeň